?

lalalal

hej!
är hemma hos jasse nu med fanny och clara! dom spelar kort och jag leker med hennes gosiga mac dator!
passar på att vara med fanny lite innan hon åker hehe, hon åker till köpenhamn imorgon och shooopppar! hon ska köpa med en abercrombie tröja till mig, hehehe har tjatat på henne ett tag nu så hoppas hon hittar den!! mamma åker till kalmar imorgon också men haha orkade inte ännu en hemmakväll!!1

imorgon ska jag iallfall träffa emil och sofie, det blir kul! jag skriver när jag kommer hem imorgon, ska hem tiiidigt!



hahaha gullig bild.....
förresten jätteroligt att ni kommenterar, fortsätt med det! puss på er! ♥

i won't show you twice

heej!

tänkte börja att berätta lite om dagen igår! det började med att jag låg och kollade på gossip girl lite för länge haha.. sedan var jag mest hemma och tog det lugnt, tills typ sju då jag träffade mela och fikade! vi satt på espresso house tills det stängde.. haha vi planerade lite maskeraddräkter! och kom fram till en sjukt rolig grej! haha så roligt. men det är heeemligt :p

iallfall, när vi hade fikat klart åkte vi hemmåt men mötte emil påvägen och följde me han till masthuggshallen där han och några mer skulle spela minihandboll.. rätt tråkigt eller vi hade typ inget där att göra egentligen.. men det var ändå kul med mela och sofia!
sen drog jag mig hemåt och nu sitter jag och kollar runt på internet efter olika tillbehör till våran utklädnad! ska bli så kul!!!!

men ni får en assöt bild från espresso house igår!
Kram!

svar på kommentarer!

såg att jag hade fått lite komentarer om tröjan som jag ska få i veckan!

Man kan tyvärr inte köpa dom i Sverige, och tror inte heller man kan beställa hem från hemsidan? men inte säker, så testa! iallafall så är det min morbror som kommer med tröjan från USA till mig! så jaa det är så jag får den iallafalll!

Men abercrombies systermärke(?) hollister har nyss öppnat en affär i stockholm och dom säljer ju typ liknande kläder, så det är ju värt att kolla upp det kanske?

hoppas deetta svaret va till nån hjälp haha!



liten party bild då ja!!!!!!!!!! PARTY YEAAH WOOHOOOOO


young, wild and free

tjaaaaaaaaa!

fyyyfan va skönt med lov asså, tänk att egentligen så skulle jag sitta o ha ångest i skolan men neppp jag har de göötttt!

iallafallllll, kom nyss hem från en mysis. haha mysis kan man ens säga så? nej men igår så åkte jag iväg och träffade en på kvällen och sen sov vi tillsammans, mysigt. haha nu ligger jag iallafall hemma och ska snart ut o köpa jeans... får se hur de går! hopppas på de bästa iaf xD



åh va söt <33333333


Biild

Ahahahhahahhaha bilden i inlägget under är från några helger sen! Hehehehe kul kväll !!xD nej men de e jag i söta daniella på bilden, spåraaa!! Hoho


En söndag som känns som en fredag!!

Hallihallå! Sitter just nu hemma och degar, funderar på åka iväg och träffa en kompiis men samtidigt lockar det med en filmkväll, woopwoop! Får se hur det bliir. Hehe dagen idag var ju go, kollade film och myste med Fanny och sen hade vi fotbollsträning, gick som det gick... Har haft uppehåll i två veckor o de märktes kan man ju luugnt säga!
Imorgon verkar det som om jag ska ner på stan me mamsen och kolla efter jeans! Kanske gymma också, vet inte än!!'.

Men vi hörs ju??
Ha en mysig kväll!!!!!!!!!!!<3334


för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag



and you can tell everybody

heej fina ni!!
hann inte uppdatera igår eftersom min kusin och hennes barn var här igår!
först var vi och kollade på mitt kusinbarns match, sedan åt vi en jättegod middag och sedan spelade vi kort och kollade på film. mysigt faktiskt! dom sov här, men gick tidigt så nu hade jag tänkt att gå in i en dusch! idag vet jag inte riktigt vad som händer, men säkert något kul!
haha åh känner mig sjukt ofräsh måste duscha nununu!! sjukt härligt med lov, ingen ångestsöndag haha ♥
puss!

One more time

Hallåå där, sorry för baad update, men han inte igår! Va ute på kungsmässan först då , hittade en fin tröja woopwoop! Och sen var jag med lite kompisar :D idag har jag ätit supergoo frukost på egg and milk med Klara Ebba och Fanny! Sen åkte vi in till stan, hitta en fin väska

Hehe denna tröjan blir min i veckan!


never give up, be strong girl!

hallå!!
har geografilektion och vi pratar om klimat som vanligt.. haha så sjukt tråkigt verkligen! vi ska typ ha en hemtenta på det vi går igenom så borde väl egentligen lyssna.. ÅH SÅ SJUKT TRÅKIGT
men jag är glad ändå :D har lov om en halvtimma! slutar 11 varje fredag, underbart!♥
ikväll ska jag träffa fanny! men jag skriver senare!
pussss sötnosar
/elsa

i should be playing in the wintersnow, but i'm under the mistletoe HAHA

hejheeej!
imorgon ska vi fira halloween i skolan genom att klä ut sig. så idag sover jag hos mela för att fixa oss tillsammans imorgon, haha ska blir sjukt kul faktiskt!

haha men skriver mer imorgon
pusss

LIVE LOVE LAUGH

hallååå där

är nu hemma efter att ha varit iväg och solat, guu så skönt känner mig så himla fräsh nu! har även köpt en summer glow sak som typ ska bygga upp brännan och ska vara mycket bättre än brun utan sol! får se hur de blir men va som helst är ju bättre än o va blek... haha!

rätt go dag i skolan, typ inte alls mycket plugg! heheh niice :P imorgon ska ja iväg med ekis o pantzar ( två i min klass xD) till kungsmässan och kääka texmex och shoppa lite, wopwop!!

jaaaa, nu ska jag nog duscha o testa glow saken, sen kolla GG ååh love gossip girl!

ha det så bra goingar !



åh saknar min underbara sommar


hi guys

heeeeeeeeeej
nu har vi geografi och pratar om klimat...... och snart spanskaprov!! tagga!!11
pusss

good friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.

hej sötnosar!
ligger i min underbara säng och kollar gossip girl nu, haha så bra, älskar det ♥
idag har jag pluggat hela dagen, har nämligen ett spanskaprov imorgon, och våran lärare är... hmm speciell. aja vi måste iallafall ha mer än 50% rätt på provet för att få E, alltså G. men det ska nog fixa sig, wish me luck.
nu ska jag sova, haha så sjukt trött när jag ska upp till skolan.. är verkligen ingen morgonmänniska. haha igår morse slog jag in min bankkod som lösenord till mobilen.. thats me.
älskar diiig snygging

love like you've never been hurt before

hej! ååh va längesen det var jag bloggade, så himla mysigt ju! har saknat det, lovar att uppdatera aaaaasmycket nu också för nu finns de en app till iphone, perfekt!
Iallafall, long time no see hehe kan man ju säga xD har hänt mycket sen mitt senaste inlägg här då ja, bytt skola och allt.
För er som inte visste det så går jag nu på Samskolan, utan elsa :(( buhuhu forever alone lite så jaa, miss u els

haha ush va flummigt detta inlägget blev.. kan ju vara för att jag är asglad just nu! vill ni veta varför?? jo för har iinga läxor föräns efter lovet, såå underbart LOVE LIFE.
Nää men jag hade faktiskt två stora prov igår o idag som jag har pluggat sönder till, men de va det värt för det känns såå gött just nu!

jaahappp, ska snart kolla gosssip girl o sen sova lite granna, så jävla trött på morgonen ska bli göööra nice med lov asså.

men ha det så bra söta goa gullisar!!

lunch!!

hej på er!
just nu sitter jag och mela på subway eftersom våran bamba är en båt och det är sjukt äcklig mat haha:( nu ska vi tillbaka till skolan och ha matte
pusss / elsa


nu börjar vi blogga igen!!

hej!
nu har jag och sofie bestämt att vi ska börja blogga igen! haha och kan nästan lova att vi uppdaterar mer denna gången eftersom det nu finns en blogg.se-app till iphone!
jaja, nu ska jag plugga till mitt spanskaprov på torsdag men hoppas vi ses här igen!
/ Elsa

RSS 2.0