?

si

hej!
just nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova, är sjukt trött!
kunde inte lämna in min iPhone idag eftersom jag kom på att jag inte hade säkerhetskopierat eller någonting.. så ska kolla det imorgon istället! kanske ska köpa lite julklappar också.. åh det är 1 december imorgon, så mysigt! ska kolla julkalendern med pappa imorgon och äta frukost haha gos!
nu måste jag sova för ja är såå jävla trött
376263_228197570582439_114982095237321_568212_1766684787_n_large

H A T E


















HATAR ALLT

sryy

igår va ja på öppet hus till typ 7 och när ja kom hem va ja på sjukt dåligt humör, men jaja nu är jag iaf påväg till skolan! vi hörs sen!


ångest

ÅHHH JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!! hade gjort vad som helst för lite värme..


I'm the one for you

Hej, hur e de?
Med mig e de asbajsdåligt. trött på livet.
Ligger i min säng, har legat här sen jag kom hem från skolan, har bara gått upp för att äta lite.

Åååååååh är så jävla trött på livet, händer ju fan inget i detta jävla mörker. Faan vad jag saknar sommar, sommarlov. Kunna vakna på morgonen och ha en hel dag framför sig utan några planer och bara göra vad man vill! kunna leva livet lite liksom. Spåra.

Nej men de e ju askul att gå upp halv sju varje morgon för att gå till skolan där man bara vill hem för att sen komma hem och de redan hunnit bli mörkt och man måste fortsätta plugga! Jätte kul tycker jag! Älskar Sverige! Ännu roligare när de regnar o blåser också! Himla fin känsla de där!
FUCK ALLT!!!! JAG VILL HA SOMMAR.
Aja jag hatar mitt liv

/ Sofie

Bilder från en tid då jag var lycklig!!!!!!
I SOMRAS SÅKLART


heeeeeeeeey

heeeej
idag hade ja skola från 8.15 till 16.05, älskar verkligen måndagar<333 haha hade hoppats på att skolan skulle va inställd på grund av den här stormen, men nejnej, det va ju typ vindstilla imorse, skönt att skolan inte va inställd xD iaf nu är jag äntligen hemma och har köpt lite godis som jag ska ha när ja pluggar, vill bara sova idag egentligen men ska få klart lite grejer! imorgon ska jag först träffa mamma i stan efter skolan för att se om jag behöver lämna in min iPhone, knappen där man låser har liksom fastnat på nederläget om ni förstår? det är som den är intryckt hela tiden, så den går inte att låsa eller någonting... eller de glappar. men har kollat runt på internet lite och det verkar som det är ett rätt vanligt fel, så ska nog kunna fixa det! orkar bara inte lämna in telefonen och va utan mobil i typ 3 veckor.. men aja får se! sen efter det ska jag vara på öppet hus på min skola Mikael Elias, haha det ska finnas glögg och pepparkakor, så kika förbi!! haha

lite av de ja önskar mig!!!

sjukt trött!!!

hej
vaknade klockan 5 i natt av världens mardröm ush.. kunde inte somna om förrän typ halv 6, så när ja vakna va ja på skitdåligt humör men de blir nog bättre under dagen, bara att de fanns plats på spårvagnen gör de lite bättre hehe

 


the only person you need in your life is the person who needs you in theirs


maracacacacaaaa

hej! får väl också börja med att säga förlåt för dålig uppdatering!
ni vet vad jag gjorde igår! var jättemysigt och härligt och träffa mina gosiga tjejer!
nu har jag precis gjort klart min spanskaläxa och ska skriva klart min svenskaanalys, har jättemycket plugg denna veckan så kommer inte ha något liv alls, wiie!!! har precis skrivit en önskelista me hehe
har inte jättemycket att skriva idag så jag lägger in några bilder från helgen istället!


och en sista bild på fanny och sofie i grekland, love u

sorryyyyy

hej!

har inte uppdaterat alls den här helgen! men haft annat för miiig liksom. nu är det återigen söndag, skolan börjar igen imorgon men kan berätta vad jag gjort den här helgen!

i fredags så åkte jag ut till särö till fanny och ebba och vi fixade oss för vår klassfest! sen åkte vi bort till michaela och så fick vi supergod middag och sen kom det lite mer folk så det blev kuuul. vid tolvtiden blev alllt kaaaos typ och jag åkte hem till min mysis och sov där, mysigt!!

vaknade rätt sent där då ja och åkte inte hem föräns tre typ och då julbakade hela min familj!! så gooottt hehe:))
jobbade sedan och sen åkte jag till elsa, vi åkte bort till fanny och så hade vi tre en riktigt go degkväll!

idag har vi hunnit köpa lite saker till fanny i stan och sen var vi på zumba wooho! nu är jag hemma, ska ba mysa med min family tonight för imorgon börjar ju skolan igen. jaaaaaaa men fan va kul!

aja måste duscha , puuuuuuuuuuuusssssssssssssss :D



love being in love


Everybody just have a good time

heeeeeeeeej
nu ska vi hitta på något skoj! vi hörs imorgon eller inatt!!! puss

vale

hej sötisar!
idag slutade jag halv tio sköönt! sen träffade jag mamma på stan och vi fikade och kollade lite kläder!
köpte några trosor och sedan ett par byxor! det här är byxornaaa
Skinny Cargo Pant - Denim & Supply Ralph Lauren Pants - RalphLauren.com
ikväll ska jag träffa mela, och vi hittar nog på ngt kul! puss

T G I F

There's a stranger in my bed
There's a pounding in my head
Glitter all over the room

Pink flamingos in the pool
I smell like a minibar
DJ's passed out in the yard
Barbies on the barbeque
Is this a hickey or a bruise

Pictures of last night
Ended up online
I'm screwed
Oh well
It's a blacked-out blur
But I'm pretty sure it ruled (Damn)

Last Friday night
Yeah we danced on tabletops
And we took too many shots
Think we kissed but I forgot

Last Friday night
Yeah we maxed our credit cards
And got kicked out of the bar
So we hit the boulevard

Last Friday night
We went streaking in the park
Skinny dipping in the dark
Then had a ménage-a-trois

Last Friday night
Yeah I think we broke the law
Always say we're gonna stop-op
Ooh-ohh

This Friday night
Do it all again
This Friday night
Do it all again





DET E FREDAG, LOVE <3333333333333
men nu drar jag på klassfest och jääävlar va kul vi ska ha!

fatta att jag inte faller för att jag är full

tjooooooo

hur är det? med mig e de ok xD hehe de ju helg imrn lix!!
nej men, inget mer plugg den här veckan så det e ju nice!
SRY ATT JAG INTE UPPDATERADE IGÅR BTW, MEN NEEDED TO PLUGGA TILL MITT SPANISH PROV!!

iaf, idag var ju jag i skolan. rätt chill dag faktiskt! på EA så var det konsert, haha sjuukt roligt faktiskt! efter skolan åkte jag hem och degade rätt mycket, sen skulle jag på brottarfys men det var tydligen någon tränarutbildning så gick på det istället. döööö tråkigt! gick hem o åt och nu sitter ja häär.
taggar helg och lyssnar på björn rosenström! rätt bra tagg faktiskt

imorgon så ska jag ju på klassfest, kommer nog bli riktigt kul! hoppas jaag iallafalllllll :D och på lördag ska jag va med min fanny <33 vi lär ju hitta på nåt jävligt kul!!!



TRUE

I'd walk to you if I had no other way

hej!
idag var det en sjukt go dag, även fast vi gick till fyra! eller haha vi gjorde inte speciellt mycket på lektionerna!
förutom att jag hade historiaprov idag.. vet inte om de gick bra eller dåligt, eller vågar inte hoppas på något eftersom våran historialärare är sjukt hård med betyg!!! om man förväntar sig ett B får man typ D, så nej jag hoppas inte på ngt. nu ska jag plugga lite mer, sen ska jag sova! ska somna tidigt idag, orkar inte vara så sjukt trött på morgornarna längre.. fast imorgon har vi en sjukt ovärd dag.. vi börjar med no halv nio, sen efter den lektionen har vi geografi, men våran geografilärare är i Kina så vi ska bara jobba med en uppsats vi lika gärna kan göra hemma.. så känns lite jobbigt att behöva gå till skolan imorgon bitti för att vara där en timma.. men men

STRESS

hej!
det får bli ett kort och stressigt inlägg.. efter skolan idag åkte jag och mela stadsbiblioteket för att plugga, och där träffade vi också sofie! vi satt och pluggade rätt länge och fick en del gjort faktiskt. sen runt fem åkte jag och sofie till långedrag för att gymma! vi var på bodypump. hahahah sjuk hatkärlek till det passet alltså.. det är så äckligt jobbigt men ändå underbart nu efter när jag ligger i sängen och kollar TV.. haha det var verkligen flera gånger under passet som det kändes som hela min kropp skulle falla ihop, jag typ darrade och kunde knappt hålla uppe skivstången..
just nu har jag verkligen världens ångest, har historiaprov imorgon, och vet inte ens om jag har läst allt, jag har verkligen ingen aning om vad jag kan och inte kan... FAN
godnattt

Under the mistletoe with you

Heej! Glömde blogga idag , sry!!
Men nu ska jag alldeles strax sova, ligger nedbäddad i sängen , GoTT!

Har klippt mig idag , haha blev liiiite för kort och så men jätte skönt att få bort de slitna! Kan visa bild imorgon!

Imorgon ska jag plugga och sedan gymma med Elsa, kuul:D
Och sen e de typ helg ju xD
Lär bli en go helg, först klassfest på fredagen och sedan sova hos Fanny på lördagen, myyysigtt!!

Aja nu ska jag sova, puss sovgooottt!
// sofie


nothing is forever

hej där!
är inte alls lika stressad just nu. har fått väldigt mycket gjort!
kan ge er ett litet tips!
något som kan få en att klara av allt plugg nu är att, PLANERA. eller det hjälper för mig iallfall! haha jag är faktiskt lite kontrollfreak när det gäller sånt, blir verkligen stressad när jag inte planerar saker. både bra och dåligt haha..
men när ni känner att det verkligen är för mycket, och tror att ni aldrig kommer hinna saker, ta fram kalender om ni har det, eller bara vanligt papper och skriv NÄR ni ska plugga och inte när det ska vara inlämnat. bestäm också hur länge ni ska plugga, ingen kan sitta en hel dag och bara skriva och skriva och inte göra något annat. så bestäm att ni kanske ska skriva på den där uppsatsen i en timma och sedan ta paus, eller helt enkelt nöja sig för dagen.
idag bestämde jag att jag skulle plugga svenska tills jag nästan var helt klar, och sedan skulle jag inte göra något mer idag. och det är ofta så att när man väl börjar plugga och kommer in i det så är det inte så farligt!
sen är det såklart alltid värt att ha något gott att äta, typ godis.. så man läser några sidor och sedan får äta godis, haha så gör jag alltid, typ belönar mig själv när jag har skrivit något stycke eller läst några sidor. funkar!
iallafall, nu är jag snart klar med svenskan, sedan ska jag fixa några saker på en idrottsuppgift, sen tänker jag lägga mig i sängen och bara kolla på TV. ska försöka somna tidigt idag, somnar runt tolv/ett varje dag måste somna tidigar!

anledningen till varför jag inte pluggar


I know I won't be the first one, getting you all this attention

hej söta ni!
idag hade vi en ganska slapp dag i skolan! vi började nio, med geografi, men vi hade vikarie och skulle typ skriva på våran hemtenta så det var inte så jobbigt, sen var våran idrott inställd så hade en sjukt lång håltimma! men den gick åt till plugg och att ätaa, sedan fixade våran engelskalärare så att den sista lektionen, engelska, började 50 minuter tidigare, så jag slutade tidigare idag! direkt efter skolan åkte jag iväg till gymmet, haha så jävla jobbigt! men skönt nuu
bild från gymmet:P
iallafall just nu är jag rätt stressad, vet inte varför, eller jag har typ ingen kontroll på någonting i mitt liv..
har tre inlämningar/prov och jag har påbörjat alla, men är inte klar med något.. och vet typ inte vad jag ska skriva om i vilket ämne, och jag vet inte vad jag har prov på och allt är sjukt snurrigt.. och så har jag slutat använda min kalender så jag har ingen aning när saker ska vara inlämnade.. som historia provet vi skulle haft idag, kom jag på först i söndags att det var tills idag.. som tur är flyttades det provet fram, men ändå! ska ta en dusch nu, sen ska jag sätta mig ner med min kalender och planera hur jag ska göra med allt plugg, måste styra upp mitt liv litegrann haha!

don't you let me go tonight

måste vara den sämsta dagen någonsin idag......... fyfan säger jag bara!

började med att jag vaknade av mitt äckliga alarm, duschade och sen ba kände jag att jag verkligen inte skulle orka skolan idag. så gick tillbaka till sängen. rätt gött. har legat inne hela dagen, kollat kanske 5 filmer eller nåt.
inte pluggat ett skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, asså vafan jag orkar fan inte mer skola.

sen då, så förstördes hela mitt liv. mamma kommer o ba "jag har bestämt att du inte ska åka till usa, för jag tycker det är jobbigt att du flyger ensam o så:)) och nu är det ju jag som bestämmer och jag vill inte de:)"
asså va i helvete. hela mitt liv är fan förstört nu. tänker ta livet av mig.

jag tycker inte ens om julen speciellt mycket, visst lite mysigt med snö och mysbelysning. men under julen så är det kallt, mörkt, man äter som fan o blir astjock, man är blek,  de finns inte direkt fester, låångtråkigt som fan. 
och nu måste jag stå ut med det ett år till, fy i helvete.

nej nu är jag deprimerad på riktigt. inget att se fram emot föräns till sommaren typ, gött me åtta månader kvar tills sommar då!!!!!! TAGGA.. kommer väl hinna dö innan dess.

åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh snälla skjut mig


sommar avslutning 9an♥



/ sofie

I will never forget

såg precis sofies inlägg, klart jag minns.. kollade faktiskt på ibizabilder i förrgår, det var helt klart de bästa under den sommaren. åh saknar det så himla mycket, allt var sjukt perfekt då. jag kommer ihåg allt som igår, dagen innan vi åkte. kommer ihåg att jag inte kunde somna jag låg upp jättelänge med typ resfeber haha! vi typ räknade ner för varje dag som gick.. och det var så sjukt härligt där! åkte till stranden varje dag, spelade beachtennis eller vad det heter till " i will always love you " haha.. och när vi åkte såndär badring, trodde helt seriöst att vi aldrig skulle komma tillbaka därifrån.. när han typ körde in i en annan vik.. och varje dag handlade vi på zuma och es coco, och våra underbara yoghurtar! med typ frostis och coco pops i haha.. vi som skulle vara nyttiga och springa och såntdär, haha åt chips och glass varje dag! typ gick runt i supermarket affärer och kollade på bacardi breezers haha, vi va så sjukt efterblivna♥ när vi va på formentera, och vi fick inte åke på en egen moppe:)) och när vi hamnade i den där festivalen med typ hästar.. och vi stog mitt i allt med våran bil hahaha åh va dumt.. och när vi låg i en soffa i Ibiza stad och kollade ngn VM match, jävlar vad svettigt haha.. och när vi skulle hem och vi missade planet, och fick bo på ett asäckligt hotell, park in:))) haha gud, vi måste åka dit när vi är äldre då ska vi ha sjukt jävla roligt!! jag saknar dig sjukt mycket bästis och älskar dig♥

Minns du?


laserdome och bowling

heeej har haft en väldigt rolig helg med jasse, ella, clara, fanny och sally! I fredags var vi ute på stan och gav jasse uppdrag haha, sen åkte vi hem till jasse och hon öppnade paket och såntdär, sen låg vi och kollade idol! hon fick en chokladfontän, så sjukt gott!!!!!! sedan på lördagen gick vi upp tidigt för att spela laserdome! haha det var typ två barnkalas där, typ 60 8-åringar.. men det var väldigt kul, haha måste göra det igen
iallaafall, efter laserdome åkte vi hem til jasse och åt pannkakor och sedan bowlade vi! efter bowlingen så åkte vi till jasse och åt jättegod middag och tårta, hehe gott
söt bild:))
på tisdag har jag historiaprov... kan inget, ska plugga med mela imorgon!!!!
vi hörs puss

no strings attached




Stay up late, we don't sleeep

Heeej! Sorry att jag inte uppdaterade igår! Men hehe hade kul!
Nej men planen var att jag skulle vara med daniella och det var jag ett litet tag. Eller Ellen Carro Josephine Ella och Troy var också med. Vi satt på café vanilj och pratade ett bra tag, sen skulle vi äta men då träffade jag på Klara och Ylva och följde med dom till en fest i askim! Synd bara att allt floppade precis när det började bli kul... Men drog till burger king i någon timma och sen mötte jag upp min mysis och så sov vi hos mig!
Nu har han precis gått hem och jag har inga planer för idag, ska ligga i soffan tills klockan blir sex då jag ska jobba! Sen träffa Klara och Linn! Får se vad vi hittar på!

Men nu ska jag dega, vi hörs!

Puss / S

I may be bad but im perfectly good at it hahah


Laserdomee

Heeej
Igår var jag hemma hos jasse med Ella Clara Sally och Fanny! Och nu är vi påväg till Mölndal för att spela laserdome.. Aldrig gjort, men det blir kul!!


när jag går ner

Asså haha har inget att blogga om idag..:( varit i skolan, haft prov, gick sådär hitta på en massa skit som inte va sant haha får se va Hasse säger om det..
Jobbade sedan , helt okeej!
Nuu sovaa, sen heelg!! Lär bli en super fredag med tjejernaa, sen sover jag med min mysis!

Aja ej mer att beräta , puss ! /S

ni får en bild som typ alltid får mig att skratta hahahah...



H&M + Versace

versaces kollektion för hm kom ju ut imorse, vad tycker ni?
haha direkt när ja såg dom trodde jag aldrig någon skulle köpa vissa plagg, men det är ju typ slutsålt på hela hm:s sida... bilderna ska gå att klicka upp, men funkar inte för mig.. kanske gör det för er, hoppas de!

love u dadi

hahahahahhaah åh hittade massa gamla bilder... jag bjuder!

usa - miami

tjaaaaaaaa

har pluggat lite idag faktiskt!! har prov imrn men kan nog allt ttyyyp!
har iaf klickat runt lite på lite goa hemsidor, och detta är ungefär vad jag planerar att köpa i usa! niice



jätteesöta toppar på abercrombieee



abercrombie o hollisters syster märke Gilly Hicks har sjuukt fina underkläder!!


jeansen är tighta egentligen.. men jeans från hollister!!!!!! ska ha sjukt bra passform o de e ju gotttt



love juicy couture



galet go från tommy hilfiger





Victoria secret!!!!!!!!


åh nu längtar jag!

neej nu ska jag lägga mig och kolla på filmen no strings attached!

puss!! / sofie



vila

hej!
morgonen började med världens bråk med min mamma.. så de slutade med att ja va hemma idag med.
imorgon ska jag till skolan igen, då har jag boksamtal i svenskan, och sedan efter skolan ska jag på breaking dawn!
vi slutar fyra imorgon och bion är klockan sex så jag och mela sätter oss nog någonstans och pluggar! vi ska skriva den här soanalysen jag skrev om igår på tre dagar typ.. helt sjukt, så jävla svårt!
hittat två jättesöta klänning som man skulle kunna ha typ till jul och nyår om man vågar sticka ut lite haha!

jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

heeeeeeeeeeej!!!!!!!

börjar bli sjuuuuk känner jag:( haha feck.... nej men lite ont i halsen o sånt där, men måste ju typ till skolan ändå imrn så va fään. så himla skönt med vårat schema , att nu efter tisdagen känns de inte alls långt kvar till den efterlängtade helgen wooho!

idag var jag i skolan från åtta till fyra... åååh segt........ och ååååååååh vad jag inte orkar plugga mer nu känner jag allt går åt helvete och nu kan man inte höja sig i nåt ämne för de betyg som man får nu gäller för resten av livet typ........ fml

aja bara att bita ihop nu.......! kämpa tills helgen då jag träffar min mysis, livet känns lättare bara jag tänker på dee! 

asså har inte direkt mycket att berätta så ni får lite gott mode istället som söta bella tipsade om att jag skulle lägga upp!!



SÅ JÄVLA GOTT MED KOFTOR NU LOVE THEEEM<3333333333



SVARTA TIGHTA JEANS, PASSAR TILL ALLT



ÄLSKADE PRIMEBOOTS, GÖR VILKEN OUTFIT SOM HELST SNYGG!

aja haha suger på kläder o sånt! men detta e rätt nice kläder som e snygga o sköna, perfekt till skolan! haha kanske inte direkt "festligt", men ändå!

your world is my world

hej!!
haha blir så sjukt rastlös över att bara vara hemma!
men nu har jag precis tagit en dusch och ska alldeles straaaax ta tag i mitt liv.. har en liten lista på vad jag måste göra..
- städa mitt rum
- börja skriva på en so analys om typ tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen..
- plugga historia
det är ingen som bara råkar vara sjukt bra på sveriges grundlagar som kan hjälpa mig eller?!
sen när jag är klar så ska jag ladda ner ngn film, några tips??
gullig bild uppochner xD

Don’t forget that you have options

har precis sett klart eclipse nu, trejde twilight filmen, haha helt såld..
har varit hemma idag, känner mig faktiskt lite bättre, har äckligt ont i huvudet men alvedon saves me ♥
eftersom jag missade en viktig historialektion idag så ska jag faktiskt vara duktig och plugga lite historia, har prov snart och missade repition och sånt där.. hör av mig senare, puss!

sweet dreams!♥

'

a little bit of heaven and a little bit of hell

hellu!

skulle blogga igår kvälll.... men så gick jag och tog en kvällsfika med peettter, gooott!
jaaa, idag är det återigen måndag.. helvetes skit. taggar redan helg <333333

nej men denna helgeen va go, och veckorna går ju ändå rätt snabbt så snart är det dags för ny helg! och sen efter denna veckan, är det bara fyra veckor kvar tills jag åker! loooviee
har inte mycket att säga förutom att jag har hiiimla mycket plugg denna veckan.. orkar inte! men ska kämpa ändå!

shiit måste sova nuu! lovar att ni får bättre inlägg imrrn!!!!!!!!!!



mjeeeheheheh

sjuuk

tredje gången jag skriver om detta inlägget.. hatar min dator
försov mig imorse och missade min spanskalektion, sen hann jag till andra lektionen.. men då mådde jag sjukt illa, hade ont i huvudet och typ darrade, så jag gick hem. när jag kom hem vid typ elva somnade jag direkt!
har sovit typ till och från tills åtta. har kollat new moon också, kände att jag borde se alla twilight-filmer innan jag kollar på den nya filmen på torsdag! nu är ja rastlös som ja alltid blir när ja e sjuk, funderar på att försöka plugga lite puss

inte bloggat så mycket!!

hej söta ni!!
hade inte tillgång till dator igår.
i fredags var jag ju på maskerad fest var sjukt kul! haha sen sov jag så jävla skönt fast vaknade allergisk som vanligt hemma hos mela haha!! typ vid 11 var jag tvungen att gå hem och duscha och sedan hinna med en buss till öckerö. min kusin fyllde år så de va kalas där. haha älskar att vara där ibland, fanns känns som jag missade mycket här i stan denna gången! haha såg att det kommit upp massa bilder på facebook från maskeraden haha ni ska få se en!!
vi vann pris!! best costume!! haha jaja! nu ska jag äta
pusss!

lovelovelove

heej!

ligger i soffan just nu, helt död blev jag helt plötsligt!
AJA igår va vi hos ellen på fest, tack för kvällen! det var kul, alltid så kul när man träffar dom som man inte träffar lika ofta längre liksom!

va faktiskt mysiigt, men drog runt 1 hem till fanny, haha somnade så fort vi satte på one tree hill! mys.
idag har jag och fanny faktiskt hunnit med riktigt mycket! vi hann åka in till frölunda torg och köpa två presenter och en mössa till fanny, gosigos.
nu ska jag sätta på någon söt film och mysa med min hund haha, lite senare kanske jag träffar min goa klara för en kvällsfika!

hör av mig ikvälll! :D




Grattis mama

Hej!!!!!!!
Först och främst vill jag säga grattis till mamma och hennes man som idag har varit ett par i 6 år! Eller första gången de träffades var 6år sen! Woho de firar vi idag, grattis!!! Love u

Hahaha jag sitter o spelar på gitarren just nu , hiehie låter inte så bra:( snart sticker jag iväg o gymmar med Sofia!
Ikväll hoppas jag på fest, annars blir de myskväll o de funkar lika bra det!
Hör av mig snart :D / sofie

Emobild!!!!!!<333


live like there's no tomorrow

orkar inte skriva ni ska få massa gosiga bilder istället!!!!
tack för kvällen!!

-

heeeeeej
idag slutade jag 11 underbart!!! ikväll ska ja på maskerad! samma som sofie!!
haha ska bli väldigt roligt, lägger upp bild sen innan jag går! nu ska jag börja fixa mig lite hahaha avancerad utklädnad...... vi hörs senare ikväll med något gosigt inlägg från mobilen. ha en treeevlig kväll, puss!
Alcohol-beer-club-friends-fun-favim.com-131251_large_large

Håll hårt i din goda vän

Hallluue!
Ligger just nu i soffan, precis fått massage av mamma, gaath!
Sjukt go dag, slutade halv tolv och satt o tjöta lite med mina goa classmates, sen stack jag iväg och solade, så skönt drömde mig bort till ett varmt land!!

Sen åkte jag hem, försökte plugga men åt kakor istället och aa de va väl det!
nu ska jag börja fixa mig för ikväll, ska på maskerad! Kan lägga upp bild sen på hur jag ser ut haha!
Så vi hörs pusssssss:D

Liten fin text<333


takee oon mee

haalllloo !

haha så jävla härligt, ligger i sängen med cp hög musik i öronen! haha njuuteeeeer asså!
lyssnar man tillräckligt högt så känner man ingenting..

nej men precis pratat en bra stund i telefoon med en och sen räknat lite matttee. aldeless strax tänker jag sova, ååh va skönt! för tänker vara utvilad till imorgon! TAGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR HELG !

juste haha jävla cp va jag inatt (xD), kunde typ inte somna så när jag tillslut gjorde det så vaknade jag efter typ 1 timme och va såå jävla svettig, asså det bara rann. typ som efter en fotbollsmatch mitt i sommaren seriöst, helt sjukt. drömde inte ens något läskigt och de va inte varmt i mitt rum:o
gick upp o duschade haha och sen somna jag igen.
när mobilen ringde på morgonen blev jag sjukt sur, bara kastade mobilen i golvet o ba idiiiiot. haha sen somna jag igen :)) vaknade och ba shhiiit försov mig, haha klockan va 8.15 och jag började 8.15 haha scooore. bangade första lektionen och tog sovmorgon istället, rätt gött!

har även varit på larry fys idag, hahaha det är typ brottarfys som vi har med vårat lag för er som inte visste! heeelt sjukt jobbigt är det. haha förstår inte ens varför jag utsätter mig för det. man vill ju bara dö. men men, beach 12 som man säger ;)!














sovaa nuuuuuuuuuuu puss

I don’t know the answer but I’ve always wondered why

hejhej!
utvecklingssamtalet gick bra! och mina omdömen är också rätt bra! haha det ämnet det går bäst i för mig just nu är naturkunskap, haha fattar inte vad som hände där, va sämst på no i 9:an. men har en så sjukt mycket bättre lärare nu så jag hänger med bättre och tycker typ det är intressant haha! iallfall efter utvecklingssamtalet åkte jag hem och gjorde lite svenskaläxa, kunde verkligen inte sova när jag kom hem! haha hade ju precis gått upp typ. sen gjorde jag våfflor, så gott hehehe nu ligger jag i soffan och gör ingenting, funderar på att ladda ner en film eller något sånt mysiigt åh älskar verkligen att vara ledig, mår som B Ä S T
pusss elsa

söt ändå

känns så jävla ovärt att vara uppe nu, ska iväg på utvecklingssamtal, åker dit osminkad orkar inte sen tänker jag gå hem och soooovaaaaaa.. somnade tjugo i tio igår, love life!


done, but im up for more

heej!

hehe rubriken e rät roliig tycker jag, haha nej men det står det på min jacka! haha felix tyckte det stämde in på mig, hoho. kul

aeh, ligger äääntligen i sängen. fan hela mitt liv går ju fan ut på att sova, längtar hela dagen och har såån jävla ångest när jag vaknar på morgonen och måste gå upp! ni anar inte!

idag, har fan varit en vidrig dag. ush va äcklig. somnade jävligt arg igår, drömde massa mardrömmar och när jag vaknade kände jag mig superledsen. va iofs rätt kul i skolan, soft dag. men sen efter, skulle gå på stan med mamma.. så jävla arg var jag. tyvärr är det så att när saker inte blir som jag vill eller som jag tänkt mig så blir jag sjukt arg, besviken och ledsen.
det är nästan allvarligt. jag kan typ tänka ut hur jag vill att min dag ska vara och vilka jag ska träffa och så, och sen när jag frågar personen om inte vi kan ses och han eller hon inte kan, då blir jag så jävla sur. inte ens deras fel!!! de kanske hade planer innan, men blir ändå asarg för det blir inte som jag vill.
kan även va så att jag planerar vad jag vill att en person ska svara på ett sms eller något, om den inte svarar vad jag vill så förstörs också allt.
nej detta är faktiskt sjukt jobbigt och jag måste göra någonting åt det för jag kan verkligen bli på asdåligt humör utav det!

men tänkte lägga mig o kolla gossip girl nu! MYYYS

ha det så bra så hörs viiiii!!!!!!!!!!!!!!!



hihi familllyyyy, love


ledig imorgon!!!

heej goos
jag är så S J U K T trött nu, haha det är helt otroligt, jag och sofie var och gymmade idag. haha mina lår typ darrar och så fort jag gör någon slags ansträngning får jag typ kramp hahaha.. iallafall slutade jag tidigare idag och mötte mamma i stan, vi köpte en vinterjacka till mig hehe :)) och nu har vi beställt en väska också, hihi love mum imorgon har jag utvecklingssamtal! taaaaaaaaggaaaaaaaaaaaaa nej, men vi är lediga resten av dagen så ska ta mig upp till skolan och sen hem och sova! värt ♥
jackan e finare på! och klaga inte på bilden med väskan.... kämpat i en kvart nu med att printscreena och hålla på
pusssss / elsa

I N S P I R A T I O N


T R U E


ändå rolig rubrik

heeeej!
idag har varit en gooo dag, efter skolan träffade jag fanny och vi åkte hem hit och åt och pratade lite! kollade på gamla top model och project runaway avsnitt haha love. fått min älskade tröja av fanny nu!! den ser väldigt mörk och svart ut på bilden men den är mörkblå! haha och luktar massa med abercrombie parfym, mums, eller haha det luktar typ herrparfym..
har inte så mycket att skriva just nu, är på rätt dåligt humööööör
kanske skriver senare! puss!

och så spotta han ut snuset och sa, min sköna får jag lov?

heejjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOW IS LIFE???
mitt är väl fortfarande inte på topppp om man säger så, haha klagar heela dagarna i skolan nu.. typ ååååh de händer ingenting kan vi inte göra nåt kul, åhh ja får panik!!!! haha shit jag sjukt tröttsamt.

nej men, sjukt sugen på att ha ett förhållande. verkar faktiskt jättemysigt, men jaa får se hur det blir med det ja! hade ju lyst upp mitt tråkiga liv lite grann iaf :P

skolan idag var ej underhållande, efter två lektioner var jag fan nära på att gå hem. men sen fick jag värsta kicken o ba näe dom ska inte få knäcka mig!! så jag stannade kvar.. haha.

aja, mamsen och jag har börjat planera min resa till usa i vinter! såå himla perfekt verkligen! kommer hem på nyårsafton så jag missar inte nyår, faaaaan va bra! ååh va härligt längtar sjukt myycket. här får ni bilder från min senaste resa till miami, haha i femman fan va söt man var ändå. assså hahahaha fyfan va fuuul



snabba glasögon 2007 hahahaha





ahahahaha fyfan va tight







haha men va go jag är


hahaha där fick ni lite gott att skratta åt haha fyfan


make yourself proud

hej!
jag tog mig igenom den här skoldagen bättre än vad jag trodde jag skulle göra faktiskt haha.. brukar alltid bli för hungrig sista lektionerna, och typ trött, och ingen energi blir typ yr.. haha drama. nej men det var faktiskt kul att träffa alla idag och så! imorgon är det en rätt härlig dag! vi börjar 9, sen har vi ingen idrott för vi ska arbeta med en arbetsplatsundersökning, så imorgon ska jag, mela och sara åka till GP för att kolla hur dom jobbar och sånt, haha om dom sitter rätt, hur ljuset är och om det är för hög ljudnivå.... nej men det blir kul!
imorgon efter skolan ska jag träffa fanny! ska bli mysigt! hihi ska få min tröja också!♥
380080657_len6jqtt_c_large
på onsdag ska jag på ett pass som heter "get in shape" med sofie! haha på hemsidan står det att det är en väldigt effektiv och rolig klass som ger resultat. haha så det ska nog bli bra!
nu ska jag försöka sova! har sovit från 16.30 till 21.30, känns bra..
puss!!

you had me at hello

hej!
ligger just nu nerbäddad i sängen, ååh va gott ska sova snart!
haha gick sådäär med pluggandet kan jag ju säga! orkade bara inte men aja! får väl gå bra ändå helt enkelt..
ååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ligger och kollar gosiga klipp på youtube från oc och oth... det funkar typ inte att sätta in klippen i inlägget.. men kolla dom här två länkarna. fiiina.
http://www.youtube.com/watch?v=MPUmu6IK-tU
http://www.youtube.com/watch?v=_t7llEh6Jaw
nej nu ska jag sova så jag orkar gå upp imrn! pusssssssssssssss

so tell me why we're talking when we dance so good

Tjääna!
Åhfyfan asså värsta höstångesten har drabbat mig!!!;(;( vet verkligen inte vad det är med mig, men det känns som om jag inte har något att se fram emot.. Helgen typ men den är ju ändå över på en sekund så ja, kanske jullovet? Men det tar ju också slut Svinfort.. Åh kan inte någon döda mig istället.
Vet att det är riktigt illa för har typ börjat tänka meningen med livet tankar haha åh illaa!!
Egentligen borde jag ju vara asglad, för mitt liv är rätt så perfekt just nu faktiskt! Men nä, allt suger ! hata allt!
Va ju i skolan idag, rätt gött o börja halv elva o sluta tre.. Men imorgon börjar jag 8 och slutar 4.. Kul! Lite roligt iallafall att min mormor kommer på kvällen, från USA! Har inte träffat henne sen förra sommaren, så det blir ju kul :D

Håller på att skriver mitt tal, om abort.. Får kanske ett F på det skulle jag tro!!!!!
LML
nej förihelvete, jag taggar helg!

Puss nu ska jag äta indiskt, åh gootttis

/ S


Bilden gör mig glaad när jag e ledsen


Myys

tre lektioner kvar idag!! fast en lektion är utan lärare så vi funderar på att sätta oss på något café och göra uppgiften vi fått! haha måndagar är verkligen värsta dagen går 08.15 till 16.05!!


fiint

hej!
kom hem för någon timme sen. det var verkligen mysigt hos min släkt, haha älskar dom! man känner sig alltid välkommen och alla e glada och man får god mat heheeh :)) sen gick vi till kyrkogården en stund och tände ett ljus vid min farfar. det är ju alla helgons dag, det var jättefint eller det brukar ju vara kolsvart och ganska läskigt, men nu var det små ljus överallt. nu har jag precis lagt mig i min gosiga säng och ska sätta på ett gossip girl för att få tankarna på annat
Tumblr_lu1xvmpod51r01ba1o1_500_large

det var dumt :))

heeej!

hur mår nii? bra hoppas jag heheheh,
själv är det väl lite halvt, såååååå jävla schleten från igår och aaaa cp trött, blir ju inte bättre för att jag måste skriva ett helt tal om abort tills tisdag, MEN SNÄLLA BA SKJUT MIG LIKSOM. och två sidor matte, borde börja plugga.. ska börja.. snart..

nä men idag har jag väl inte gjort så mycket alls.... vakna hos söta evelina, åt frukost, åkte hem, sov, åt, faceboook, åt.. haha sad life.

NEJ MEN!!!!!!!!! nu jävlar ska jag ta mig samman! faaaaaaan va bra.

ASSÅ SHIT vilken tråkigt inlägg haha...
äh ni får lite bilder från i somras istället! :D så jävla härligt...


grekland ♥










gooootttttttttttttttt


parteeeeey









älskade min sommmar


ska plugga nu, ha det så goottt!

/ S

L O V E

pratade med fanny förut och jag tror att det är den här älskade tröjan som är M I N ♥
fanny kommer hem ikväll och jag ska träffa henne på tisdag, ska bli kul, saknat henne :pp
Marlie
elsa

dream big

hej sötnosar!
skrev ju igår att vi såg filmen the roommate, haha så sjukt äcklig. trodde typ det var en gullig film först men det var typ en skräckfilm. leighton meester var med i filmen, hon som spelar blair i gossip girl. haha hon hade typ någon psykisk sjukdom och var sjukt obehaglig..
Tumblr_lo64kptgfy1qe37y2o1_500_large
typ vid tre somnade vi och jag vaknade halv tolv imorse med typ svullna ögon, näsan kliade och hade sjukt ont i halsen.. hahahha allergisk mot melas katt, älska livet
sen typ gick jag hem vid tolv. nu har jag duschat och ätit frukost och ska snart försöka hitta något jag kan ha på mig idag. jag ska ut till min släkt vid tre och där ska vi äta middag och sånt trevliigt, skriver när jag kommer hem, ÅH är typ deprimerad över att skolan börjar imorgon haha..
kram / elsaaa

Sick night

Hejsan hoppsan! ligger just nu i sängen hos evelina, totally dead efter en siiick night!
Kan berätta vad som hände.
Vi skulle åka ut på en fest i Stenungsund, så missade vi bussen dit och fick åka tåg istället... Iallafall sen kom vi till festen o de va kul och så , ända tills vi skulle hem.
Bussen som vi skulle med kom aldrig, aldrig haft sån ångest, mitt ute på landet och bussen kom inte och de va svinkallt, sen kom typ allas föräldrar o hämtade alla så vi ba satt där forever alone jag och Evelina, då kommer en bil och Ba aa de e skjuts här, jag Ba yeees så hoppade vi in, han ba aa har ni pengar eller? Jag Ba nää inget. Han Ba men jag gör ju inte detta gratis om ni tror det, då fick jag värsta brytet o låtsades börja gråta hahaha så körde han oss ändå:))
sen tog vi bussen hem till Evelina och kom hem vid halvfyra, så jävla döda! Ååååhh va de va gött att komma hem trodde aldrig vi skulle göra det :(!

Men nu ska vi äta frukost! Hörs senare!


mys

heeej
idag började dagen med att jag åkte på min kusinbarns match, haha han spelar någon cup typ. sen efter det åkte jag till espresso house och fikade med mela! sedan åkte vi in till stan och typ gick runt i en timma och försökte hitta saker till en "maskeraddräkt", haha det var svårare än vad vi trodde kan man ju säga.. hittade lite iallafall! sen åkte jag hem och åt sushi♥♥ sen träffade jag mela, vi träffade felix en stund och sedan oscar och nu är vi äntligen hemma och ska se film, the roommate <333333333333333333 vi hörs imorgon!
Tumblr_lidc47rvmt1qbhw48o1_500_large

Ehehehehehe

Hellllluuuu!!! Hur är det med eer? Med mig är det superduper om ni undrade!! Ligger i soffan och kollar how i met your mother! Gosigt.

Igår dåå, så åkte jag iväg på 14års kalas haha! Nej men det var trevligt! Sen åkte jag och träffade Josephine och Daniella, vi mötte upp Jolina och Nathalie och så åkte vi till en i påvelund och hade det trevligt!
Var där tills kanske ett och då åkte jag hem och ba la mig i sängen och däckade på en sekund , haha! Så härligt!

Idag måste jag plugga aaasmycket och sen åker jag iväg på nån fest med mina Goa tjejer!!

Nej men ska äta lite mer frukost och sen ta mig samman!

Vi hörs lite senare, pussss!!

Här har ni en bild på willes hund, så söööt<333333



I know there is sunshine behind that rain

hej söta niii!
imorse var jag uppe tidigt, vid 10!! då åkte jag till vallhalla och kollade på min kusinbarns match! haha hela min släkt var där typ, sen efter matchen skulle min kusin och hennes familj på bio, så jag följde med! vi såg tintin, haha åh så söt film! älskade han och hans lilla hund miloou:( nu är jag hemma iallafall! haha och jag älskar photobooth, kommer aldrig tröttna haha.. ♥♥♥♥♥♥♥♥
puss!

jag har trillat diit

hej!
sitter just nu hemma och deegar. åh är så jävla trötttt vet inte varföör.
idag så lär jag väl inte göra något speciellt. hehe göötttt, sen ska jag på kalas hos min pappas nya fru. keeewl.
USH SKOLAN BÖRJAR SNAAAAAAAART. vet ni hur lite jag orkar det eller, åååh bara ångest jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte ååååååångest. fyfan. måste plugga, buhuhuhuhuhu
nej ska typ sätta mig och spela gitarr eller något nu hahahah, vi ska spela upp en låt helt ensamma, sjunga och allt, för vår lärare så ska han sitta och filma typ FML kan inte spela gitarr okej??? nej men snälla kom och skjut mig.
HEJDÅ GOA GOISAR.
här får ni en liten bildbomb från weeeeeeheeeeaaaaaartit. love
/ s

Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.

heeeeej
har verkligen inte gjort någonting idag, härligt ibland.
har duschat, städat mitt rum och andra saker som behövdes! sen har jag kollat gossip girl också!
blake lively är ju med i gossip girl för er som inte vet det, alltså det är helt sjukt hur fin hon är!
haha kolla bara på bilderna
nog om gossip girl, ikväll kommer min mamma hem från kalmar, så det blir nog en hemmakväll med henne. köpa godis och sätta på någon film, det blir bra
vi hörs imorgon sötnosar! ha en jättebra kväll!
/ elsa

so boy forget about the world

hejdäär
var på mikael elias och drotting blankas fest igår, haha det var kuul, fast så jävla varmt där inne
är så jävla trött idag så ni får lite bilder istället för ett långt blogginlägg, tänker helt seriöst gå o lägga mig i sängen o sova igen, åh vill ha godis me.. skriver igen när jag vaknar
pusss

göött höstlov

heej, hehe har inte uppdaterat såå mycket direkt men aa hehe :P soorry
Ialllafalll så har jag varit med elsa heela dagen igår, myyysigt.
sen skulle elsa iväg på sin insparksfest men jag gick o åt sushi istället gatthh.
efteråt så orkade jag inte gå hela vägen hem till mig så jag gick till oliver, vi kolla lite på film sen skulle han iväg o träffa kompisar.
Faaast då fick jag fruktansvärt ont i magen, asså det var obeskrivligt. kändes som om någon skärde med 180000 knivar i mig. aeeh deet var vidrigt. så följde oliver mig till botaniska o där hämta mammma mig med bilen. tyvärr blev smärtan värre när jag kom hem så då kunde jag bara ligga o skrika för att det gjorde så ont. heeemskt. somnade sen för att det gjorde så ont och sov gott i 11 timmar. :))
nu känns det bättre för er som undrade xD
idaag ska jag nog ha filmkväll med felix, heheh kollat film varje dag detta lovet xD kanske gymmar innan om jag får med mig els !!
JUSTE hoppas på miami med fanny till jul!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOPWOOOOOOOOOOOOOOP
vi hörs seenare, puss!

nu drar vi uuut!! ha en bra kväll! ♥


spinning

hejhej!♥
vi hann inte uppdatera igår! emil kom hit vid typ sex och då åt vi middag.
haha och typ halv åtta la vi oss i sängen och började kolla film VÄRT! vi såg systrar i jeans 2, haha gulligt.
sen hade vi tänkt att sätta på ännu en film men det blev inte av, vi kollade på klipp från mia skäringers dyngkåt och hur helig som helst, haha hon är så sjukt rolig! jaja, sen kollade vi lite gossip girl och sen somnade vi, mysig kväll!
imorse va vi så sjukt trötta och tänkte sova ut, men vad händer då? jo någon jävel i mitt hus börjar borra så högt så det finns ingen chans att sova.. då var klockan kanske 8 halv 9 typ.. så det var ju bara att gå upp, men vi la oss i soffan och försökte kolla på anna pihl, gick typ inte att höra vad dom sa.. sen vid halv tolv fick vi springa till spårvagnen för att hinna till ett spinningpass vi bokat! så sjukt jobbigt med spinning! hahah svettigt men skönt nu efteråt!
vi hörs ! kram / elsa och sofie

thoughts

hejhej!
blev precis sjukt taggad på två grejer!!
det första är att jag vill börja träna ordentligt. alltså typ verkligen börja gymma på riktigt och äta nyttigt och sånt!
jag har gymkort på life, men jag är inte där så ofta som jag borde haha! jag ska kolla ut några pass jag tycker verkar bra som jag ska gå på varje vecka. Jag är verkligen sämst på att gymma vanligt, eller jag får inget gjort. Jag går typ runt till alla maskiner och gör lite och sen orkar inte och typ går hem, därför tycker jag det är bättre att gå på pass! där gör man ju verkligen allt man ska och blir sjukt trött haha! sen ska jag typ försöka sluta äta så mycket godis och sånt, haha ska träffa emil och sofie ikväll så det lär väl bli godis, men jag får börja imorgon! vet inte hur länge jag kommer hålla det här om jag känner mig själv rätt, men det är värt ett försök!
den andra saken är att åka utomlands!! jag hade verkligen gjort V A D S O M H E L S T för att åka någonstans just nu! fattar inte varför jag bor här, hatar det här vädret verkligen! jag brukar ta mig igenom vintern genom att tänka på julafton och min födelsedag, men julen det här året vet jag inte hur det kommer bli, kommer inte bli bra iallafall.. skulle varit så himla härligt att typ åka till thailand hela jullovet. hade varit så sjukt härligt med värme och bli brun!
/ elsa

RSS 2.0